Szukaj znanych osób

Adam Bałdych

Adam Bałdych

Kategoria: Muzycy

Liczba wyświetleń: 6411
Ocena: liczba gł.: 18

Dyskografia

  • 2002 "Hotel Nadmorski" (Up to Date)
  • 2003 "Singiel" (Squad)
  • 2005 "Muza jest kobietą" (Breakin' Point)
  • 2005 "Imagination" (Up to Date)
  • 2005 "Transporter" (ΠR2 (Pi-eR-2))
  • 2005 "Cisza" (Sumptuastic)
  • 2006 "Mutru" (Piotr Zaczek)
  • 2006 "Moje Miasto" (Adam Bałdych)
  • 2007 "Electric - Eclectic " - Gitana
  • 2007 "Live in Yavorkee" - Squad
  • 2008 "Tu i Teraz" - Kreszendo
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy