Szukaj znanych osób

Adrienne Frantz

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 1916
Ocena: liczba gł.: 1

Filmografia

filmy kinowe

  • 2007: Donna on Demand jako Donna
  • 2007: Hack! jako Maddy Roth
  • 2007: Ed Gein: The Butcher of Plainfield jako Erica
  • 2006: Angst jako EB
  • 1999: Jimmy Zip jako Sheila
  • 1999: Speedway Junky jako Kelley

seriale TV

  • 2006-2007: Żar młodości (The Young And The Restless) jako Amber Moore
  • 2006: Różowe lata siedemdziesiąte (That '70s Show) jako Kelly
  • 2001: Pełzaki (Rugrats) jako Emica (głos)
  • 2000: As Told by Ginger jako Operator (głos)
  • 2000: Dzika rodzina Thornberrych (The Wild Thornberrys) jako Inga (głos)
  • 1999: Chicken Soup for the Soul jako Sandy
  • 1997-2005: Moda na sukces (The Bold and the Beautiful) jako Ambrosia 'Amber' Moore Forrester
  • 1997: Sunset Beach jako Tiffany Thorne #1
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy