Szukaj znanych osób

Agnieszka Dygant

Agnieszka Dygant

Data urodzenia: 27 marca 1973 r.

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 5342
Ocena: liczba gł.: 17

Filmografia

  • 1980-2000: Dom jako Aga, koleżanka Majki
  • 1995: Ojciec
  • 1995: Fatum
  • 1997: Farba jako Ola
  • 1998: Okno na ulicę
  • 1998: Gosia i Małgosia jako Małgosia
  • 1999: Patrzę na ciebie Marysiu
  • 1999: Tydzień z życia mężczyzny jako Dziennikarka
  • 2000: Egoiści jako Ilonka, żona Młodego
  • 2000: Twarze i maski jako Paulina Hołyszko
  • 2000: Enduro Bojz jako Recepcjonistka
  • 2001-2007: Na dobre i na złe jako Salowa Maria "Mariola" Jolanta Muślinek
  • 2001: Bez miłosci
  • 2001: Córka
  • 2001: Wiedźmin jako Toruviel
  • 2002: Jak to się robi z dziewczynami jako Żora
  • 2003: Zerwany jako Kuratorka
  • 2003-2007: Fala zbrodni jako Daria Westman "Czarna"
  • 2005-2007: Niania jako Frania Maj, niania dzieci Maksa Skalskiego
  • 2006: Tylko mnie kochaj jako Agata
  • 2006: Sztuka masażu jako Renia

Gościnnie

  • 2000-2001: Przeprowadzki jako Urszula, żona księcia Dowgiłły
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy