Szukaj znanych osób

Agnieszka Fitkau-Perepeczko

Agnieszka Fitkau-Perepeczko

Data urodzenia: 06 maja 1942 r.

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 1995
Ocena: liczba gł.: 2

Filmografia

  • 1968: Lalka, jako młoda dama
  • 1969-1970: Gniewko, syn rybaka, jako łuczniczka
  • 1971: Nie lubię poniedziałku, jako stewardessa
  • 1974: Nie ma róży bez ognia, jako lokatorka pytająca o kaszę
  • 1976: Motylem jestem, czyli romans 40-latka, jako pani Burk
  • 1984: Więźniarki, jako Hannah Geldschmidt
  • 1997: Prostytutki, jako Lida
  • 2000-2007: M jak miłość, jako Simone Müller
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy