Szukaj znanych osób

Agnieszka Wagner

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 1640
Ocena: brak ocen

Wybrana filmografia

  • Serenite (1988) jako Marysia
  • Dotknięci (1988) jako Oleńka
  • Crimen (1988) jako Lea Wojnarowska
  • Le septieme enfer (1991)
  • Beltenebros (1991)
  • Pierścionek z orłem w koronie (1992) jako Wiśka
  • Lista Schindlera (1993) jako dziewczyna w Brinnlitz
  • Pożegnanie z Marią (1993) jako Maria
  • Motyw cienia (1993) jako Rita
  • Stella stellaris (1994)
  • Za co? (1995) jako Wanda Jaczewska
  • Nic śmiesznego (1995) jako mama Adasia
  • Dzieje mistrza Twardowskiego (1995) jako matka Twardowskiego
  • Spis cudzołożnic (1995) jako barmanka Beverly
  • La tregua (1996) jako Galina
  • Szamanka (1996) jako Anna
  • Shanghai 1937 (1996) jako Helen
  • Niesut mienia koni (1996)
  • Ciemna strona Wenus (1997) jako Ewa Rosner
  • Preku ezeru (1997) jako Elena
  • Ciemna strona miasta (1997) jako Ewa
  • The white raven (1998) jako Zofia
  • Złoto dezerterów (1998) jako synowa
  • Siedlisko (1998) jako Katarzyna
  • Vsichni moji blizci (1999) jako Alena
  • Verliebt in die Gefahr (1999) jako Lulu
  • Tygrysy Europy (1999) jako Monika
  • Król sokołów (2000) jako Zofia
  • Quo Vadis (2000) jako Poppea Sabina
  • Przeprowadzki (2000)
  • Tygrysy Europy (2003)
  • Xero (2003) jako Marta
  • Out of Reach (2004) jako Kasia Lato
  • Pierwsza miłość (2006) jako reporterka
  • Fala zbrodni (2003-2006) jako Aleks
  • Kryminalni(2007) jako lekarka Karina
  • Twarzą w twarz (2007) jako Anita Sieńczuk
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy