Szukaj znanych osób

Agnieszka Wielgosz

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 1653
Ocena: brak ocen

Filmografia

  • 2007 - Złotopolscy (jako posterunkowa Agnieszka Koral)
  • 2006 - Pogoda na piątek (jako Basia Gajda-Zamecznik, druga żona Tomasza)
  • 2004-2005 - Camera Café (jako Fretka)
  • 2004-2005 - Pensjonat pod Różą (jako Eliza Kosicka, żona Rafała)
  • 2003 - Na Wspólnej (jako recepcjonistka)
  • 2003-2005 - Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (jako "żona" Gustawa)
  • 2000 - M jak miłość (jako pielęgniarka)
  • 1999-2005 - Na dobre i na złe (jako Justyna)
  • 1994 - Spis cudzołożnic
  • 2007 - Plebania ( jako dr. Beata)
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy