Szukaj znanych osób

Aimee Graham

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 1558
Ocena: brak ocen

Wybrana filmografia

  • 1992: Cudowne lata (The Wonder Years) jako Candee Jensen
  • 1996: Dotyk anioła (Touched by an Angel) jako Danielle Dawson
  • 1996: Od zmierzchu do świtu (From Dusk Till Dawn) jako blondynka-zakłaniczka
  • 1997: Jackie Brown jako Amy
  • 1998: Ostry dyżur (ER) jako p. Everly
  • 1999: W matni (Brokedown Palace) jako Beth Ann Gardener
  • 2000: 100 dziewczyn i ja (100 girls) jako p. Stern
  • 2000: Piszcz, jeśli wiesz co zrobiłem w ostatni piątek trzynastego (Shriek If You Know What I Did Last Friday the Thirteenth) jako Screw
  • 2002: Szczekać na świat (Bark) jako Rebecca
  • 2005-2006: CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas jako Kelly Gordon
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy