Szukaj znanych osób

Aishwarya Rai

Kategoria: Aktorki Modelki

Liczba wyświetleń: 3413
Ocena: brak ocen

Filmografia

  • 1997 : Iruvar reż. Mani Ratnam
  • 1997 : Aur Pyar Ho Gaya reż. Rahul Rawail
  • 1998 : Jeans reż. S. Shankar
  • 1999 : Hum Dil De Chuke Sanam reż. Sanjay Leela Bhansali
  • 1999 : Aa Ab Laut Chalen reż. Rishi Kapoor
  • 1999 : Taal (film) reż. Subhash Ghai
  • 2000 : Hamara Dil Aapke Paas Hai reż. Satish Kaushik
  • 2000 : Mohabbatein reż. Aditya Chopra
  • 2000 : Dhaai Akshar Prem Ke reż. Raj Kanwa
  • 2000 : Josh reż. Mansoor Khan
  • 2000 : Kandukondain Kandukondain reż. Rajiv Menon
  • 2000 : Sanam Tere Hain Hum reż. Jayant Paranji
  • 2001 : Albela reż. Deepak Sareen
  • 2002 : Devdas reż. Sanjay Leela Bhansali
  • 2002 : Hum Kisise Kum Nahin reż. David Dhawan
  • 2002 : Hum Tumhare Hain Sanam reż. K.S. Adiyaman
  • 2002 : 23rd March 1931 : Shaheed reż. Guddu Dhanoa
  • 2002 : Shakti - The Power reż. Krishna Vamshi
  • 2003 : Kuch Naa Kaho reż. Rohan Sippy
  • 2002 : Nee Kidappen Njan Adippen: The Power reż. Krishna Vamshi
  • 2003 : Serce ze złota reż. Naresh Malhotra
  • 2003 : Chokher Bali reż. Rituparno Ghosh
  • 2003 : Khakee reż. Rajkumar Santoshi
  • 2004 : Kyun...! Ho Gaya Na reż. Samir Karnik
  • 2004 : Bride and Prejudice reż. Gurinder Chadha
  • 2004 : Raincoat reż. Rituparno Ghosh
  • 2005 : Shabd reż. Leena Yadav
  • 2005 : Bunty Aur Babli reż. Shaad Ali
  • 2005 : The Heart of India reż. Ganapathy Bharat
  • 2005 : Mistress of Spices reż. Paul Mayeda Berges
  • 2006 : Provoked reż. Jagmohan Mundhra
  • 2006 : Dhoom 2 reż. Sanjay Gadhvi
  • 2006 : Umrao Jaan reż. J.P. Dutta
  • 2006 : Singularity reż. Roland Joffé
  • 2006 : Akbar-Jodha reż. Ashutosh Gowariker (w fazie przedprodukcyjnej)
  • 2006 : The Last Legion reż. Doug Lefler
  • 2007 : Chaos reż. Coline Serreau
  • 2007 : Last Legion, reż. Doug Lefler
  • 2008 : Asterix na Olimpiadzie reż. Frederic Forestier
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy