Szukaj znanych osób

Alicia Silverstone

Alicia Silverstone

Data urodzenia: 04 października 1976 r.

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 1473
Ocena: liczba gł.: 1

Filmografia

  • Alex Rider: Misja Stormbreaker (2006)
  • Salon piękności (2004)
  • Scooby-Doo 2: Potwory na gigancie (Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed, 2004)
  • Kasjerzy czy kasiarze? (2003)
  • Scorched (2002)
  • Globalna herezja (Global Heresy, 2002)
  • Aparatka (Braceface, 2001) TV (głos)
  • Stracone zachody miłości (Love's Labour's Lost, 2000)
  • Atomowy amant (Blast from the Past, 1999)
  • Junket Whore (1998)
  • Breakers (1998)
  • Nadbagaż (Excess Baggage, 1997)
  • Batman i Robin (Batman & Robin, 1997)
  • Clueless (1995)
  • Kryjówka diabła (Hideaway, 1995)
  • Opiekunka (The Babysitter, 1995)
  • Prawdziwa zbrodnia (True Crime, 1995)
  • Zimni i szaleni (Cool and the Crazy, 1994) (TV)
  • Scattered Dreams (1993) (TV)
  • Zauroczenie (The Crush, 1993)
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy