Szukaj znanych osób

Alicja Majewska

Alicja Majewska

Kategoria: Piosenkarki

Liczba wyświetleń: 3789
Ocena: liczba gł.: 1

Dyskografia

  • 1976 Bywają takie dni
  • 1987 Piosenki Korcza i Młynarskiego
  • 1989 For New Love
  • 1991 Kolędy w teatrze STU - wspólnie z Haliną Frąckowiak i Andrzejem Zauchą
  • 1994 Jeszcze się tam żagiel bieli - The best of
  • 1997 Świat w kolorze nadziei
  • 1999 Być kobietą - Złota kolekcja
  • 2005 Odkryjemy miłość nieznaną
  • 2006 Majewska - Korcz - Live gościnnie Z. Wodecki, R. Rynkowski, G. Markowski oraz Strzyżowski Chór Kameralny p.d. Grzegorza Oliwy
  • 2006 Idzie kolęda, polska kolęda - Alicja Majewska, Włodzimierz Korcz oraz Strzyżowski Chór Kameralny p.d. Grzegorza Oliwy
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy