Szukaj znanych osób

Amy Adams

Amy Adams

Data urodzenia: 20 sierpnia 1975 r.

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 1845
Ocena: liczba gł.: 1

Filmografia

  • 1999: Zabójcza piękność jako: Leslie Miller
  • 2000: Czarodziejki jako Maggie
  • 2000: Buffy: Postrach wampirów jako Beth
  • 2000: Różowe lata 70-te jako Kat Peterson
  • 2000: Zoe i przyjaciele jako Dinah
  • 2000: Szkoła uwodzenia 2 jako: Kathryn
  • 2000: Psycho Beach Party jako: Marvel Ann
  • 2000: The Chromium Hook jako: Jill Royaltuber
  • 2002: The Slaughter Rule jako: Doreen
  • 2002: Pumpkin jako: Alex
  • 2002: Kto pierwszy, ten lepszy! jako: Kate
  • 2002: Złap mnie, jeśli potrafisz jako: Brenda Strong
  • 2004: The Last Run jako: Alexis
  • 2005: Pretty Man, czyli chłopak do wynajęcia jako: Amy
  • 2005: Świetlik jako: Ashley
  • 2005: Powtórka z rozrywki jako: Elise
  • 2005-2006: The Office jako: Katy
  • 2006: Moonlight Serenade jako: Chloe
  • 2006: Tenacious D: Kostka Przeznaczenia jako: Gorgeous Woman
  • 2006: Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby jako: Susan
  • 2007: Wojna Charliego Wilsona jako: Bonnie Bach
  • 2007: Zaczarowana jako: Księżniczka Giselle
  • 2007: Sunshine Cleaning jako: Rose Lorkowski
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy