Szukaj znanych osób

Anahí

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 1964
Ocena: liczba gł.: 2

Filmografia

  • 2006-2007: RBD: La Familia jako Annie
  • 2004-2006: Zbuntowani (Rebelde) jako Mía Colucci
  • 2004: Premios Oye 2004 (ona sama)
  • 2002-2003: Clase 406 jako Jessica Riquelme (2003)
  • 2000-2001: Primer amor... a mil por hora jako Jovana Luna Guerra
  • 1999: Daniela i przyjaciele (Diario de Daniela, El) jako Adela Monroy
  • 1999: Mujeres engañadas jako Jessica Duarte
  • 1999: Inesperado amor
  • 1998: Mi pequeña traviesa jako Samantha
  • 1998: Vivo por Elena jako Talita
  • 1996: Tu y yo jako Melissa
  • 1995: Alondra jako Margarita
  • 1993: Madres egoístas
  • 1992: Ganador, El
  • 1992: Ángeles sin paraíso jako Claudia


Źródło: Filmweb.pl - "Anahí" - filmografia

źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy