Szukaj znanych osób

Andrzej Kopiczyński

Andrzej Kopiczyński

Kategoria: Aktorzy

Liczba wyświetleń: 2178
Ocena: liczba gł.: 2

Wybrana filmografia

  • 1957 Prawdziwy koniec wielkiej wojny
  • 1965 Święta wojna
  • 1970 Kolumbowie
  • 1972 Kopernik
  • 1974-1977 Czterdziestolatek
  • 1976 Motylem jestem, czyli romans 40-latka
  • 1981 Filip z konopi
  • 1981 Znachor
  • 1988 Pięć minut przed gwizdkiem
  • 1990 Korczak
  • 1993 Czterdziestolatek 20 lat później
  • 1994 Bank nie z tej ziemi
  • 1999 Ogniem i mieczem
  • 2006 Niania odc.19 jako Waldemar Krukowski
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy