Szukaj znanych osób

Andrzej Nejman

Andrzej Nejman

Kategoria: Aktorzy

Liczba wyświetleń: 3082
Ocena: liczba gł.: 3

Wybrana filmografia

  • 2006: Niania jako Romeo (odc. 16)
  • 2005: Legenda
  • 2005: 1409. Afera na zamku Bartenstein jako Kunon
  • 2005: Zakręcone jako Paweł
  • 2004: Szaleńcy jako Pierwszy
  • 2004: Tajemnica kwiatu paproci
  • 2004: Camera Café jako Wijtek, trener Sylwka
  • 2002-2003: Kasia i Tomek jako Sąsiad
  • 2001: Poranek kojota jako Witek
  • 1998: Spona jako Szekspir
  • 1998: Sposób na Alcybiadesa jako Szekspir
  • 1998: Gwiezdny Pirat jako Sprzedawca
  • 1997: Złotopolscy jako Waldek Złotopolski
  • 1997: Musisz żyć jako Żebrzący narkoman na dworcu
  • 1996: Szamanka jako student antropologii
  • 1996: Matka swojej matki jako Marcin
  • 1996: Ekstradycja 2 jako Członek gangu Gundisa
  • 1985: Rozalka Olaboga jako Felek Miecuch
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy