Szukaj znanych osób

Anna Magnani

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 1466
Ocena: brak ocen

Wybrana filmografia

  • 1972: Automobile, L'
  • 1972: Rzym jako gra siebie
  • 1971: Correva l'anno di grazia 1870
  • 1970: Sciantosa, La jako Flora Torres
  • 1969: 1943: un incontro jako Jolanda
  • 1969: Tajemnica Santa Vittoria jako Rosa Bombolini
  • 1967: Made in Italy jako Adelina
  • 1963: Szkatuła pani Józefy jako Józefina
  • 1962: Mamma Roma jako Mamma Roma


źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy