Szukaj znanych osób

Anna Prucnal

Anna Prucnal

Kategoria: Aktorki Piosenkarki

Liczba wyświetleń: 5657
Ocena: liczba gł.: 5

Dyskografia

  • 1967 Letkiss-Boy
  • 1967 Träume sind so wunderschön
  • 1979 Félicité
  • 1979 L'Été
  • 1980 Théâtre de la ville
  • 1981 Avec Amour
  • 1982 Loin de Pologne
  • 1984 L'âge de cœur
  • 1987 Rêve d'ouest, rêve d'est
  • 1987 Ivre vive - Luna moon
  • 1988 Concert 88
  • 1993 Monsieur Brecht
  • 1993 C'était à Babelsberg
  • 1995 Dédicaces
  • 1995 L'intégrale
  • 1996 Rêve d'Ouest - Rêve d'Est
  • 1998 Anna Prucnal chante Vertynski
  • 1999 Les années fatales
  • 2001 Le Cirque de Giuseppe
  • 2002 Je vous aime
  • 2006 Monsieur Brecht
  • 2006 Rêve d'ouest - Rêve d'est
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy