Szukaj znanych osób

Ashley Tisdale

Ashley Tisdale

Data urodzenia: 02 lipca 1985 r.

Kategoria: Aktorki Modelki

Liczba wyświetleń: 6425
Ocena: liczba gł.: 39

Filmografia

  • 2008 High School Musical 3 jako Sharpay Evans
  • 2007: High School Musical 2 jako Sharpay Evans
  • 2006: High School Musical jako Sharpay Evans
  • 2005: Nie ma to jak hotel (Suite Life of Zack and Cody, The) jako Maddie Fitzpatrick
  • 2002: Still Standing jako Bonnie
  • 2001: Donnie Darko jako Dziewczyna Dorki'ego
  • 2001: Nathan's Choice jako Stephanie
  • 1998: Dawno temu w trawie (Bug's Life, A) jako (różne głosy)
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy