Szukaj znanych osób

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher

Kategoria: Aktorzy Modele

Liczba wyświetleń: 4949
Ocena: liczba gł.: 5

Filmografia

filmy kinowe

  • 2006: Sezon na misia (Open Season) jako Elliott (głos)
  • 2006: Patrol (The Guardian) jako Jake Fischer
  • 2006: Bobby jako Fisher
  • 2005: Zupełnie jak miłość (A Lot Like Love) jako Oliver Martin
  • 2005: Zgadnij kto (Guess Who?) jako Simon Green (także producent)
  • 2004: Efekt motyla (The Butterfly Effect) jako Evan Treborn (także producent)
  • 2003: Nowożeńcy (Just Married) jako Tom Leezak
  • 2003: Fałszywa dwunastka (Cheaper by the Dozen) jako Hank
  • 2003: Córka mojego szefa (My Boss' Daughter) jako Tom Stansfield
  • 2001: Strażnicy Teksasu (Texas Rangers) jako George Durham
  • 2000: Tam gdzie ty (Down to You) jako Jim Morrison
  • 2000: Stary, gdzie moja bryka? (Dude, Where's My Car?) jako Jesse Montgomery III
  • 2000: Uwikłany (Reindeer Games)
  • 1999: Już nadchodzi (Coming Soon) jako Louie

seriale TV

  • 2005: Robot Chicken jako Blitzen
  • 2002: Oparty na życiu (Grounded for Life) jako wujek Scott
  • 2001: Ja się zastrzelę (Just Shoot Me!) jako Dean Cassidy
  • 1998-2006: Różowe lata siedemdziesiąte jako Michael Kelso
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy