Szukaj znanych osób

Barbara Babilińska

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 967
Ocena: brak ocen

Filmografia

  • Modrzejewska - (1989)
  • Rozmowy kontrolowane - (1991)
  • Kuchnia polska (serial TV) - (1992-1996)
  • Pamiętnik znaleziony w garbie - (1992)
  • Wszystko, co najważniejsze... - (1992)
  • A very polish practice - (1992)
  • Żywot człowieka rozbrojonego - (1993)
  • Spółka rodzinna - (1994-97)
  • Awantura o Basię - (1995)
  • Matki, żony i kochanki - (1995)
  • Nic śmiesznego - (1995)
  • Małe jest piękne - (1995)
  • Awantura o Basię (serial TV) - (1996)
  • Dzieci i ryby - (1996)
  • Prostytutki - (1997)
  • Tygrysy Europy - (1999)
  • Przeprowadzki (odc. Nocnik panny Agaty Turskiej) - (2001)
  • Na dobre i na złe (odc. Awaria) - (2002)
  • Plebania - (2002)
  • Samo Życie - (2002-2006)
  • Bulionerzy - (2004)
  • Camera Café - (2004)
  • Czwarta władza - (2004)
  • Karol. A Man Who Became Pope - (2004)
  • Oficer (odc. 1 i 2) - (2004-05)
  • Ono - (2004)
  • Polskie miłości - (2004)
  • Stacyjka (odc. 2, 3 i 4) - (2004)
  • Boża podszewka II - (2005)
  • Klinika samotnych serc - (2005)
  • Pensjonat pod Różą - (2005)
  • Mamuśki odc.6 - (2007)

Użyczyła głosu w serialu Eerie, Indiana: Inny wymiar (1998).

źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy