Szukaj znanych osób

Barbara Rylska

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 2906
Ocena: liczba gł.: 1

Filmografia

  • 1963: Ostatni kurs - piosenkarka Krystyna, szefowa bandy
  • 1963: Smarkula - Stefa, narzeczona Florka
  • 1963: Rozwodów nie będzie (Zdarzenie I) - Bożena, świadek na ślubie Aliny i Tomasza
  • 1967: Julia, Anna, Genowefa... - piosenkarka Sieniawska
  • 1972: Poszukiwany, poszukiwana - żona dyrektora
  • 2000: Rodzina zastępcza - ciotka Adela
  • 2000: Lokatorzy - ciocia z Ameryki
  • 2000-2001: Adam i Ewa - Melania Laudańska, ciotka Adama


źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy