Szukaj znanych osób

Bartłomiej Świderski

Kategoria: Aktorzy

Liczba wyświetleń: 2560
Ocena: liczba gł.: 2

Filmografia

  • 2007: Tylko miłość jako Rafał Rozner, samotny ojciec
  • 2006: Fala zbrodni jako Ernest von Stein
  • 2006: Kryminalni jako Dominik Czerny vel Zaleski
  • 2005-2007: Magda M. jako Sebastian Lewicki
  • 2005: Zakochany Anioł jako Paweł
  • 2005: 1409. Afera na zamku Bartenstein jako Eryk
  • 2004: Cud w Krakowie (Csoda Krakkóban) jako Aurel
  • 2002: Break Point
  • 2002-2003: Kasia i Tomek jako Irek, były chłopak Kasi (tylko głos)
  • 2002: Sfora jako informator
  • 2002-2006: Samo Życie jako Leszek Retman
  • 2001: Avalon jako Stunner
  • 2001: Marszałek Piłsudski jako Piłsudski Bronisław, brat Józefa
  • 1999: Ostatnia misja jako Policjant
  • 1999: Prawo Ojca jako komisarz Orłowski
  • 1999: Jak narkotyk jako znajomy Marty
  • 1995: Młode wilki jako wopista

Związany był z aktorką Joanną Brodzik.

źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy