Szukaj znanych osób

Belinda Carlisle

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 3291
Ocena: brak ocen

Filmografia

  • 2001: An All-Star Tribute to Brian Wilson jako ona sama
  • 1998: An Audience with the Bee Gees jako ona sama
  • 1996: Not Fade Away jako ona sama
  • 1993: Strzelające gwiazdy jako ona sama
  • 1988: Legendary Ladies of Rock & Roll jako ona sama
  • 1988: Ona będzie miała dziecko jako epizod
  • 1986: Belinda jako ona sama
  • 1985: Go-Go's: Prime Time jako ona sama
  • 1984: Go-Go's: Wild at the Greek jako ona sama
  • 1984: Szybka zmiana jako Piosenkarka


źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy