Szukaj znanych osób

Billy Ray Cyrus

Billy Ray Cyrus

Data urodzenia: 25 sierpnia 1961 r.

Kategoria: Aktorzy

Liczba wyświetleń: 1829
Ocena: liczba gł.: 2

Filmografia

  • Radical Jack (2000) jako Jack
  • Doc (2001) jako Dr. Clint Cassidy
  • Mulholland Drive (2001) jako Gene
  • Wish You Were Dead (2002) jako Dean Longo
  • Death and Texas (2004) jako Spoade Perkins
  • Elvis Has Left the Building (2004) jako Hank
  • Hannah Montana (2006) jako Robby Ray Stewart


źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy