Szukaj znanych osób

Brandon Routh

Brandon Routh

Data urodzenia: 09 października 1979 r.

Kategoria: Aktorzy Modele

Liczba wyświetleń: 3633
Ocena: liczba gł.: 2

Filmografia

filmy kinowe

  • 2007: Harold i Kumar jadą do Amsterdamu (Harold & Kumar Go to Amsterdam) jako Cameo
  • 2006: Superman: Powrót (Superman Returns) jako Superman/Clark Kent
  • 2006: Denial
  • 2006: Karla jako Tim Peters

filmy TV

  • 2005: Przeraźliwe miasto (Awesometown)

seriale TV

  • 2006: Batman (The Batman) jako John Marlowe (głos)
  • 2004: Oliver i przyjaciele (Oliver Beene) jako Brian
  • 2004: Para nie do pary (Will & Grace) jako Sebastian
  • 2003: Dowody zbrodni (Cold Case) jako Młody Henry Phillips
  • 2002-2003: Szpital Generalny (General Hospital) jako Seth Anderson
  • 2001-2002: Port Charles jako Seth Anderson
  • 2001-2002: Jedno życie dla żywego (One Life to Live) jako Seth Anderson #1
  • 2001: Kochane kłopoty (Gilmore Girls) jako Jess
  • 2000: Undressed jako Wade
  • 1999: Odd Man Out jako Connor
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy