Szukaj znanych osób

Britt Ekland

Kategoria: Aktorki Aktorzy Reżyserzy

Liczba wyświetleń: 2538
Ocena: brak ocen

Wybrana filmografia

  • 1990: Dzieci (The Children) jako Lady Zinnia Wrench
  • 1989: Skandal (Scandal) jako Mariella Novotny
  • 1978: Krąg namiętnosci (Ring of Passion) jako Amy Ondra Schmeling
  • 1977: Casanova i spółka (Casanova & Co) jako Hrabina Trivulzi
  • 1977: Skarb króla Salomona (King Solomon's Treasure) jako królowa
  • 1975: Fałszywy król (Royal Flash) jako Dutchess Irma
  • 1974: Człowiek ze złotym pistoletem (The Man with the Golden Gun) jako Mary Goodnight
  • 1973: Baxter! jako Chris Bentley
  • 1973: Kult (The Wicker Man) jako Willow
  • 1971: Dopaść Cartera (Get Carter) jako Anna Fletcher
  • 1968: Noc w którą zamordowano Minsky'ego (The Night They Raided Minsky's) jako Rachel Elizabeth Schpitendavel
  • 1967: Podwójny agent (The Double Man) jako Gina
  • 1966: Polowanie na lisa (Caccia alla volpe) jako Gina Romantica
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy