Szukaj znanych osób

Bruno Lauzi

Kategoria: Muzycy

Liczba wyświetleń: 2081
Ocena: brak ocen

Dyskografia

Albumy

  • 1965 - LAUZI AL CABARET
  • 1965 - TI RUBERÒ
  • 1966 - KABARET N. 2
  • 1967 - I MIEI GIORNI
  • 1968 - CARA
  • 1970 - BRUNO LAUZI
  • 1971 - AMORE CARO AMORE BELLO (album podwójny)
  • 1972 - IL TEATRO DI BRUNO LAUZI
  • 1973 - SIMON
  • 1974 - LAUZI OGGI
  • 1975 - L'AMORE SEMPRE
  • 1975 - QUELLA GENTE LÀ
  • 1975 - GENOVA PER NOI
  • 1976 - JOHNNY BASSOTTO, LA TARTARUGA...ED ALTRE STORIE
  • 1977 - PERSONE
  • 1978 - ALLA GRANDE
  • 1981 - AMICI MIEI (kompilacja, 4 piosenki)
  • 1982 - PALLA AL CENTRO
  • 1985 - PICCOLO GRANDE UOMO
  • 1985 - BACK TO JAZZ
  • 1987 - ORA!
  • 1988 - LA MUSICA DEL MONDO
  • 1989 - INVENTARIO LATINO
  • 1992 - IL DORSO DELLA BALENA
  • 1994 - 10 BELLE CANZONI D'AMORE (kompilacja)
  • 1995 - UNA VITA IN MUSICA (kompilacja)
  • 1996 - JOHNNY BASSOTTO E I SUOI AMICI
  • 2001 - OMAGGIO ALLA CITTÀ DI GENOVA
  • 2003 - IL MANUALE DEL PICCOLO ESPLORATORE
  • 2003 - NOSTALJAZZ
  • 2004 - TRA CIELO E MARE:LA LIGURIA DEI POETI
  • 2006 - CIOCCO LATINO
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy