Szukaj znanych osób

Carly Pope

Data urodzenia: 28 sierpnia 1980 r.

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 1044
Ocena: brak ocen

Wybrana filmografia

  • Itty Bitty Titty Committee (2007)
  • Dirt (2006-teraz) (serial)
  • 10.5: Apokalipsa (2006) (miniserial)
  • Nieostry dyżur (Intern Academy) (2004)
  • This Time Around (2003)
  • Kwaśne pomarańcze (Orange County) (2002)
  • Dzień bałwana (Snow Day) (2000)
  • W amarantowej matni (Trapped in a Purple Haze) (2000)
  • Asy z klasy (Popular (1999) (serial)
  • Grzeczny świat (Disturbing Behavior) (1998)
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy