Szukaj znanych osób

Carmen Electra

Carmen Electra

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 2489
Ocena: liczba gł.: 4

Filmografia

  • 2007 I Want Candy jako Candy
  • 2006 Wielkie Kino (Epic Movie) jako Mystique
  • 2006 Straszny film 4 (Scary Movie 4) jako Holly
  • 2006 Komedia romantyczna (Date Movie) jako Anne
  • 2005 Getting played jako Lauren
  • 2005 Fałszywa dwunastka II (Cheaper by the Dozen 2) jako Sarina Murtaugh
  • 2005 Dr House (Three Stories) gościnnie jako ona sama
  • 2005 Dirty Love jako Michelle
  • 2004 Starsky i Hutch jako Staci
  • 2004 Method & Red jako sponsor - 5 odcinek - Dogz
  • 2003 Słoneczny Patrol - Ślub na Hawajach (Baywatch: Hawaiian Wedding) jako Lani McKenzie
  • 2003 Córka mojego szefa (My Boss's Daughter) jako Tina
  • 2002 Wrobieni (Whacked!) jako Laura
  • 2001 Sztuka rozstania (Get Over It) jako Moira
  • 2000 Straszny film (Scary Movie) jako Drew Decker
  • 1999 Życie seksualne ziemian (Mating Habits of Earthbound Human, The) jako Kobieta
  • 1998-1999 Zatoka Marlina (Hyperion Bay) jako Sarah Hicks
  • 1998 Słoneczny Patrol: Biały piorun na Glacier Bay(Baywatch: White Thunder at Glacier Bay) jako Lani McKenzie
  • 1997 Operacja Hamburger' (Good Burger) jako Lani McKensie
  • 1989-2001 Słoneczny patrol (Baywatch) jako Lani McKensie (1997-1998)
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy