Szukaj znanych osób

Cezary Kosiński

Cezary Kosiński

Data urodzenia: 08 kwietnia 1973 r.

Kategoria: Aktorzy

Liczba wyświetleń: 1862
Ocena: brak ocen

Filmografia:

  • 2007: Testosteron, jako Janis
  • 2006: Opowieści galicyjskie
  • 2005: Pogromczynie mitów, jako informator
  • 2004: Nigdy w życiu!, jako Krzysztof
  • 2003: Ciało, jako Cezar
  • 2002: Pianista, jako Lednicki
  • 2002: Himilsbach - Prawdy, bujdy, czarne dziury, jako Dziki Jaś
  • 2002: Kariera Nikosia Dyzmy, jako instruktor jazdy
  • 2002: Superprodukcja, jako syn krytyka Czesława
  • 2001: Sieć, jako Cezary Skowronek
  • 2001: Pieniądze to nie wszystko, jako Gołąbek
  • 1999-2007: Na dobre i na złe, jako doktor Jacek Mejer (chirurg)
  • 1999: Fuks jako boy hotelowy
  • 1999: Dług jako Tadeusz
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy