Szukaj znanych osób

Channing Tatum

Channing Tatum

Kategoria: Aktorzy Modele

Liczba wyświetleń: 3746
Ocena: liczba gł.: 8

Filmografia

  • 2008: Step Up 2 the Streets jako Tyler Gage
  • 2007: Untitled Kimberly Peirce Project
  • 2006: Step Up: Taniec zmysłów (Step Up) jako Tyler
  • 2006: Ona to on (She's the Man) jako Duke
  • 2006: A Guide to Recognizing Your Saints jako Antonio
  • 2005: Spustoszenie (Havoc) jako Nick
  • 2005: Wojna światów (War of the Worlds) jako Chłopiec w kościele (niewymieniony w czołówce)
  • 2005: Supercross jako Rowdy Sparks
  • 2005: Trener (Coach Carter) jako Jason Lyle
  • 2002: Kryminalne zagadki Miami (CSI: Miami) jako Bob Davenport (sezon 3, odcinek 2: Pro Per – 2004)
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy