Szukaj znanych osób

Clayton Norcross

Kategoria: Aktorzy Modele

Liczba wyświetleń: 3099
Ocena: brak ocen

Filmografia

filmy kinowe

  • 2006: The Showdown jako Jonathan C. Edwards
  • 2005: Delirium jako Jacob Bradley
  • 2001: The Milagro of Boyle Heights jako William
  • 1999: Una Furtiva lacrima
  • 1998: Sheer Passion jako Stefan
  • 1995: Portret w czerwieni (Portrait In Red) jako Adam Baxter
  • 1994: Fatalna pasja (Fatal Passion)
  • 1991: Broniąc życia (Defending Your Life) jako Mężczyzna z opery mydlanej
  • 1987: Tabletka kryminalna (Cronaca nera) jako Roberto Sacchi
  • 1985: Sky High (Hamos sto aigaio) jako Bobby

filmy TV

  • 1991: Cronaca nera
  • 1986: Intymne spotkania (Intimate Encounters) jako Student

seriale TV

  • 2007: Pompei, ieri, oggi, domani jako Galeno
  • 1999: Sotto il cielo dell'Africa jako Pons
  • 1999: V.I.P. jako Travis
  • 1997: Świat pana trenera (Coach) jako Patrol narciarski
  • 1997: JAG – Wojskowe Biuro Śledcze (JAG) jako Porucznik Luke Pendry
  • 1995: Nocny Patrol (Baywatch Nights) jako Darren
  • 1995: Przystanek Alaska (Northern Exposure) jako Pomocnik
  • 1994: Dziewczyna z komputera (Weird Science) jako Michael
  • 1994: Milagros (Más allá del horizonte) jako Augusto
  • 1989: Tajemnicza dama (La Extraña dama)
  • 1987-89: Moda na sukces (The Bold and the Beautiful) jako Thorne Forrester
  • 1986: Znowu ty? (You Again?) jako Donald
  • 1986: Dynastia Colbych (The Colbys) jako Steward
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy