Szukaj znanych osób

Colin Egglesfield

Kategoria: Aktorzy Modele

Liczba wyświetleń: 3918
Ocena: liczba gł.: 1

Filmografia

filmy kinowe

  • 2006: Piękny marzyciel (Beautiful Dreamer) jako Joe
  • 2005: Facet z ogłoszenia (Must Love Dogs) jako David
  • 2005: Wampiry: Przemiana (Vampires: The Turning) jako Connor
  • 2003: S.W.A.T. jako LAPD Oficer

filmy TV

  • 2004: 12 dni grozy (12 Days of Terror) jako Alex
  • 2002: Zagubiony w Oz (Lost in Oz) jako Caleb Jansen

seriale TV

  • 2005-2007: Wszystkie moje dzieci (All My Children) jako Joshua Madden
  • 2005: Czarodziejki (Charmed) jako Tim Cross
  • 2004: Kochane kłopoty (Gilmore Girls) jako Sean
  • 2004: Nip/Tuck jako Carver Victim
  • 2001: Prawo i bezprawie (Law & Order: Special Victims Unit) jako Steven
  • 2000: Ulica Ka$a (The $treet) jako Artysta
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy