Szukaj znanych osób

Dalida

Kategoria: Piosenkarki

Liczba wyświetleń: 7232
Ocena: liczba gł.: 5

Filmografia

  • Józef i jego bracia - (1954) z Omarem Sharifem
  • Maska Tutanchamona - (1954)
  • Sigara we Kass /A glass and a cigarette - (1954)
  • Brigade des moeurs - (1957)
  • Rapt au deuxième bureau - (1958)
  • Parlez moi d'amour - (1960)
  • L'inconnue de Hong Kong - (1963) z Serge'em Gainsbourgiem
  • Ménage à l'Italienne - (1965)
  • Io to amo - (1968)
  • Comme sur des roulettes - (1977)
  • Dalida pour toujours - (dokumentalny, 1977)
  • Le sixième jour / Szóstego dnia - (1986) - Youssef Chahine
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy