Szukaj znanych osób

Daniel Goddard

Kategoria: Aktorzy Modele

Liczba wyświetleń: 4013
Ocena: brak ocen

Filmografia

  • 2007-: Żar młodości (TV) jako Ethan "Cane" Ashby
  • 2006: Immortally Yours jako Alex Stone
  • 2006: Age of Kali
  • 2006: Lightspeed (TV) jako Edward
  • 2006: Emily's Reasons Why Not (serial TV) jako Vincent
  • 2004: Dream Warrior) jako Rage
  • 2004: Detektyw Monk (serial TV) jako Evan Corker
  • 2004: Wild Card (serial TV) jako Nigel
  • 1999-2002: Władca zwierząt (BeastMaster, serial TV) jako Dar, Władca zwierząt
  • 2000: South Pacific (TV)
  • 1994-1995: Home and Away jako Eric Phillips
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy