Szukaj znanych osób

Danny Trejo

Danny Trejo

Data urodzenia: 16 maja 1944 r.

Kategoria: Aktorzy

Liczba wyświetleń: 944
Ocena: brak ocen

Wybrana filmografia

  • 1985 - Uciekający pociąg jako bokser
  • 1987 - Życzenie śmierci 4 jako Art Sanella
  • 1988 - Kuloodporny jako Sharkey
  • 1989 - Rozdanie Shannona jako Raul Galindez
  • 1990 - Naznaczony śmiercią jako Hector
  • 1995 - Desperado jako Navajas
  • 1996 - Od zmierzchu do świtu jako Razor Charlie
  • 1997 - Con Air - lot skazańców jako Johnny 'Johnny-23' Baca
  • 1997 - Wariaci jako Manuel Batista
  • 1998 - Sześć dni, siedem nocy jako Pierce
  • 1999 - Od zmierzchu do świtu 2 jako Razor Eddie
  • 2000 - Od zmierzchu do świtu 3: Córka kata jako Razor Charlie
  • 2000 - Gniazdo os jako Vito
  • 2001 - Mali agenci jako Machete
  • 2002 - Jezioro Solton jako Mały Bill
  • 2003 - Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2 jako Cucuy
  • 2005 - Bękarty diabła jako Rondo
  • 2005 - Kruk IV jako Harold
  • 2005 - Niewidzialny morderca jako Carlos Santiago
  • 2008 - Machete
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy