Szukaj znanych osób

David Caruso

David Caruso

Kategoria: Aktorzy

Liczba wyświetleń: 1949
Ocena: liczba gł.: 1

Filmografia

  • Getting Wasted (1980) jako Danny
  • Without Warning (1980) jako Tom
  • Crazy Times (1981) jako Bobby Shea
  • Posterunek przy Hil Street (Hill Street Blues, 1981-1987) jako Tommy Mann (1981-1983)
  • Oficer i dżentelmen (Officer and a Gentleman, An, 1982) jako Topper Daniels
  • Rambo: Pierwsza krew (First Blood, 1982) jako Mitch
  • For Love and Honor (1983) jako Rusty
  • The First Olympics: Athens 1896 (1984) jako James Connolly
  • Złodziej serc (Thief of Hearts, 1984) jako Buddy Calamara
  • Crime Story (1986) jako Johnny O'Donnell
  • Blue City (1986) jako Joey Rayford
  • Czwarta Rzesza (Into the Homeland, 1987) jako Ryder
  • Chinka (China Girl, 1987) jako Mercury
  • Bliźniacy (Twins, 1988) jako Al Greco
  • Śledztwo na Rainbow Drive (Rainbow Drive, 1990) jako Larry Hammond
  • Król Nowego Jorku (King of New York, 1990) jako Dennis Gilley
  • Parker Kane (1990) jako Joey
  • H.E.L.P. (1990) jako Oficer Frank Sordoni
  • Misja Rekina (Mission of the Shark: The Saga of the U.S.S. Indianapolis, 1991) jako Wilkes
  • Hudson Hawk (1991) jako Kit Kat
  • Nowojorscy gliniarze (NYPD Blue, 1993-2005) jako Detektyw John Kelly (1993-1994)
  • Dziewczyna gangstera (Mad Dog and Glory, 1993) jako Mike
  • Judgment Day: The John List Story (1993) jako Bob Richland
  • Jade (1995) jako David Corelli
  • Pocałunek śmierci (Kiss of Death, 1995) jako Jimmy Kilmartin
  • W złotej klatce (Gold Coast, 1997) jako Maguire
  • Chłód serca (Cold Around the Heart, 1997) jako Ned Tash
  • Prawnik z Manhattanu (Michael Hayes, 1997-1998) jako Michael Hayes
  • Wyliczanka (Body Count, 1998) jako Hobbs
  • W świetle dowodów (Deadlocked, 2000) jako Ned Stark
  • Dowód życia (Proof of Life, 2000) jako Dino
  • Dziewiąta sesja (Session 9, 2001) jako Phil
  • Miasteczko Black Point (Black Point, 2001) jako John Hawkins
  • Kryminalne zagadki Miami (CSI: Miami, 2002) jako porucznik Horatio 'H
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy