Szukaj znanych osób

David Knopfler

Kategoria: Muzycy

Liczba wyświetleń: 1798
Ocena: brak ocen

Dyskografia

Dyskografia z Dire Straits

  • 1978 - Dire Straits
  • 1979 - Communique

Dyskografia solowa

  • 1983 - Release
  • 1984 - Behind the Lines
  • 1985 - Cut the Wire
  • 1988 - Lips Against the Steel
  • 1991 - Lifelines
  • 1993 - The Giver
  • 1885 - Small Mercies
  • 2002 - Wishbones
  • 2004 - Ship of Dreams
  • 2006 - Songs for the Siren
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy