Szukaj znanych osób

Dean Cain

Dean Cain

Kategoria: Aktorzy Reżyserzy

Liczba wyświetleń: 4047
Ocena: brak ocen

Wybrana filmografia (obsada aktorska)

  • 2005-2006: Las Vegas (serial TV) jako Casey Manning
  • 2005: Nadzieja i wiara (Hope & Faith, serial TV) jako Larry Walker
  • 2005: Prawo i bezprawie (Law & Order: Special Victims Unit, serial TV) jako Mike Jergens
  • 2005: 10.5 w skali Richtera (10.5: Apocalypse, TV) jako Brad
  • 2005: Miliony Baileya (Bailey's Billion$) jako Theodore Maxwell
  • 2004: Mąż doskonały (The Perfect Husband: The Laci Peterson Story, TV) jako Scott Peterson
  • 2004: Strefa śmierci (P.I.: Post Impact) jako sierżant/kapitan Tom Parker
  • 2004: Zagubiony (Lost) jako Jeremy Stanton
  • 2004: Clubhouse (serial TV) jako Conrad Dean
  • 2004: I tak, i nie (I Do (But I Don't)) (TV) jako Nick Corona
  • 2003-2004: Babski oddział (The Division, serial TV) jako Detektyw Jack Ellis
  • 2003: Wyścig z czasem (Out of Time) jako Chris Harrison
  • 2003: Czarne złoto (Gentle Ben 2: Danger on the Mountain) jako Jack Wedloe
  • 2002: Frasier (serial TV) jako Rick
  • 2002: Świąteczna Gorączka (Christmas Rush, TV) jako porucznik Cornelius Morgan
  • 2002: Żar (The Glow, TV) jako Matt Lawrence
  • 2002: Groza w górach (Gentle Ben, TV) jako Jack Wedloe
  • 2001: W pułapce ognia (Firetrap) jako Max Hooper
  • 2001: Ja się zastrzelę (Just Shoot Me!, serial TV) jako Chris Williams
  • 2001: Wyścig szczurów (Rat Race) jako Shawn
  • 2001: Etap IV (Phase IV) jako Simon Tate
  • 2000: Przemilczane krzywdy (The Runaway, TV) jako Szeryf Frank Richards
  • 2000: Milicja (Militia) jako Ethan Carter
  • 2000: Podniebna fantazja (Flight of Fancy) jako Clay
  • 2000: Bez alibi (No Alibi) jako Bob Valenz
  • 2000: Liga złamanych serc (The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy) – 2000 ..... Cole
  • 2000: W imię zasad (For the Cause) jako Generał Murran
  • 1999: Wyspa Fantazji (Fantasy Island, serial TV) jako Sam Kenneally
  • 1998: Sport przyszłości (Futuresport, TV) jako Tre Ramzey
  • 1998: Tropiciele (Dogboys, TV) jako Julian Taylor
  • 1997: Drużba (Best Men) jako Sierżant Buzz Thomas
  • 1993-1997: Nowe Przygody Supermana (Lois & Clark: New Adventures of Superman, serial TV) jako Clark Kent/Superman
  • 1992: Plaża cudów (Miracle Beach) jako Gracz
  • 1992: Beverly Hills, 90210 (serial TV) jako Rick
  • 1990: Dzień za dniem (Life goes on, serial TV) jako Kimo
  • 1990: Peryskop w górę (Going under) jako Chłopak w barze
  • 1989-1990: Christine Cromwell (miniserial TV)
  • 1984: Chłopiec z marmuru (The Stone Boy) jako Eugene Hillerman
  • 1976: Elmer jako Dean Russell
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy