Szukaj znanych osób

Debbie Harry

Debbie Harry

Data urodzenia: 01 czerwca 1945 r.

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 3057
Ocena: liczba gł.: 1

Filmografia

  • Firecracker (2004)
  • Mayor of the Sunset Strip (2003)
  • Moje życie beze mnie (My Life Without Me) (2003)
  • A Good Night to Die (2003)
  • Totally Gay! (2003)
  • Tulse Luper Suitcases, Part 1: The Moab Story, The (2003)
  • Koniec wieku: Historia The Ramones (End of the Century) (2003)
  • Gang braci (Deuces Wild) (2002)
  • Wszystko czego pragnę (Try Seventeen) (2002)
  • Spun (2002)
  • 25 Years of Punk (2001)
  • The Fluffer (2001)
  • Red Lipstick (2000)
  • Where Music Meets Film: Live from Sundance (1999)
  • Zoo (1999)
  • The Nova Convention Revisited (1998)
  • Joe's Day (1998)
  • Six Ways to Sunday (1997)
  • Drogie panienki (L.A. Johns) (1997)
  • Cop Land (1997)
  • The Sandman (1996)
  • Drop Dead Rock (1995)
  • Wigstock: The Movie (1995)
  • Heavy (1995)
  • Dead Beat (1994)
  • Phantom 2040 (1994)
  • Worek na zwłoki (Body Bags) (1993)
  • Intimate Stranger (1992)
  • The Real Story of O Christmas Tree (1991)
  • Red Hot and Blue (1990)
  • Opowieści z Ciemnej Strony (Tales from the Darkside: The Movie) (1990)
  • Mother Goose Rock 'n' Rhyme (1990)
  • Nowojorskie opowieści (New York Stories) (1989)
  • Lakier do włosów (Hairspray) (1988)
  • Satisfaction (1988)
  • Na Zawsze Twoja, Lulu (Forever, Lulu) (1987)
  • Videodrome (1983)
  • Rock & Rule (1983)
  • New York Beat Movie (1981)
  • Union City (1980)
  • Unmade Beds (1980)
  • Mr. Mike's Mondo Video (1979)
  • Eat to the Beat (1979)
  • The Foreigner (1978)
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy