Szukaj znanych osób

Dominika Figurska

Dominika Figurska

Data urodzenia: 28 grudnia 1978 r.

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 1936
Ocena: liczba gł.: 2

Filmografia

  • 1999: Egzekutor
  • 1999: Skok
  • 2000: 6 dni strusia
  • 2000: Enduro Bojz
  • 2000: Nie ma zmiłuj
  • 2001: Zostać miss, jako Zosia
  • 2002-2003: Gorący temat
  • Od 2002 r.: M jak miłość, jako Ewa Nowicka-Skalska
  • 2004: W dół kolorowym wzgórzem
  • 2004-2006: Pierwsza miłość, jako Sylwia
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy