Szukaj znanych osób

Dylan Patton

Dylan Patton

Kategoria: Aktorzy

Liczba wyświetleń: 1784
Ocena: brak ocen

Filmografia

Filmy

  • 2007 "Pierwszy Strajk" jako Dustin Tyler
  • 2006 "Sześciu najlepszych, ukochanych i uczciwych ludzi" jako Oliver
  • 2004 "Raj w Texasie" jako Tyler Cameron
  • 2003 "Na skałach" jako Tyler Cameron
  • 2003 "Crab Orchard" jako Clay Thomas
  • "Weird Things" jako Silas

Programy i seriale telewizyjne

  • 2007 "Cold Case" jako Mathew Merriman
  • 2005 "That's so Raven" jako Ricky
  • 2005 "Better Days" jako Justin Bunks
  • 2005 "Our Family" jako Dakota Manning
  • 2005 "Hannah Montana"
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy