Szukaj znanych osób

Edward Van Halen

Edward Van Halen

Kategoria: Muzycy

Liczba wyświetleń: 2263
Ocena: brak ocen

Dyskografia

Frankenstrat - Słynna gitara Eddiego Van Halena.
Frankenstrat - Słynna gitara Eddiego Van Halena.
  • 1978: "Van Halen"
  • 1979: "Van Halen II"
  • 1980: "Women and Children First"
  • 1981: "Fair Warning"
  • 1982: "Diver Down"
  • 1984: "1984"
  • 1986: "5150"
  • 1988: "OU812"
  • 1991: "For Unlawful Carnal Knowledge"
  • 1993: "Live: Right here, Right now!"
  • 1995: "Balance"
  • 1996: "Best Of Volume 1"
  • 1998: "Van Halen 3"
  • 2004: "Best Of Both Worlds".

Ed wystąpił gościnnie na płytach: Private Life, Briana Maya, Steve'a Lukathera oraz Michaela Jacksona.

źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy