Envy

Envy

Data urodzenia: 01 grudnia 1971 r.

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 2426
Ocena: liczba gł.: 6


Envy, właściwie Izabela Kucharska (ur. 1971 w Polsce) - kanadyjska aktorka filmów pornograficznych, polskiego pochodzenia.

Życiorys

Wyemigrowała do Kanady do miasta Edmonton, w młodym wieku wraz z rodzicami. Swoją karierę rozpoczęła w 1998 roku w wieku 27 lat. Aktywnie grała w filmach erotycznych do 2006 roku. Jej pierwszym filmem był Fresh Off the Bus. Zagrała w ponad 214 filmach. Jej najbardziej popularne filmy to *Austin Prowler i *North Pole #9. Pozowała do magazynów tj. High Society, czy Oui.

Filmografia

Oto jej niektóre filmy:

  • Ass Angels 5 (2006)
  • Big and Bouncy 3 (2006)
  • Janine Loves Jenna (2006)
  • M.I.L.F. Mouths (2006)
  • Bra Busters (2005)
  • Bang My White Tight Ass 21 (2005)
  • Blistering Blowjobs 3 (2005)
  • Lesbian Swirl Fest 11 (2005)
  • Mature Brotha Lovers 2 (2005)
  • Mother Fuckers 2 (2005)
  • My Wife's 1st Monster Cock (2005)
  • Strap-On Biker Bitches (2005)
  • Tight End Talent (2005)
  • Big Boob Tinklers (2004)
  • If the Balls Fit, Suck 'Em! (2004)
  • MILTF Gone Anal 3 (2004)
  • Nuttin' Hunnies (2004)
  • Ass to Mouth 10 (2003)
  • Big Nasty Red Head (2003)
  • Cooking in the Kitchen (2003)
  • Byron's Babes (2002)
  • Sodomania: Slop Shots 11 (2002)
  • Limbo (2001)
  • Amateur Madness 40 (2001)
  • Dirty Deeds Done Dirt Cheap 6 (2001)
  • Hershe Highway 14 (2001)
  • Meat the Fluffers (2001)
  • Oral Adventures of Craven Morehead 8 (2001)
  • Puritan Magazine 28 (2001)
  • Wicked Sex Party 3 (2001)
  • North Pole #9 (1999)
  • Gang Bang Slut 5 (1999)
  • 75 Nurse Orgy (1999)
  • Austin Prowler (1999)

Ciekawostki

Envy ma tatuaż w postaci czerwonego diabełka na prawym pośladku.

źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy