Szukaj znanych osób

Ewa Bem

Ewa Bem

Data urodzenia: 23 lutego 1951 r.

Kategoria: Piosenkarki

Liczba wyświetleń: 5734
Ocena: liczba gł.: 1

Dyskografia

  • Bemowe frazy (z Bemibem) (1974)
  • Ewa Bem & Swing Session: Be a Man (1981)
  • Ewa Bem Loves The Beatles (1984)
  • Dla ciebie jestem sobą (z Markiem Blizińskim)
  • I co z tego masz (1986)
  • Methamorphosis (z Bernardem Kawką) (1989)
  • Dziennik mojej podróży (z Bemibek) (1993)
  • Żyj kolorowo (1993)
  • Kolęda na cały (1994)
  • Bright Ella's Memorial (1997)
  • Mówię tak, myślę nie (2001)
  • Ewa, Ewa (2004)
  • Kakadu (2007) złota płyta

Single

  • Wyszłam za mąż zaraz wracam
  • SMS-y 2001
  • Podaruj mi trochę słońca
  • Mówię tak, myślę nie
  • Wszystkiego najlepszego
  • Jesteś mój
  • Coraz bliżej 2004
  • Kocham i nie kocham cię 2007
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy