Szukaj znanych osób

Fish

Fish

Kategoria: Muzycy

Liczba wyświetleń: 4092
Ocena: liczba gł.: 4

Filmografia

  • The Jacket (2005) jako Jimmy Fleischer
  • Quite Ugly One Morning (2004) (TV) jako Finlay Price
  • 9 Dead Gay Guys (2002) jako UFO Nick
  • Rebus: Black and Blue (2000) (TV) jako Barry Judd
  • The Young Person's Guide to Becoming a Rock Star - serial
    • odcinek Making Tracks (1998) jako Derek Trout
  • Chasing the Deer (1994) jako Angus Cameron
  • Jute City (1991) (TV) jako Ferguson
  • Zorro, lub Nouvelles aventures de Zorro, Les (Francja), lub The New Zorro - serial
    • odcinek The Newcomers (1991) jako Daniel Nielson


źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy