Szukaj znanych osób

Freddie Prinze Jr.

Freddie Prinze Jr.

Kategoria: Aktorzy

Liczba wyświetleń: 2174
Ocena: liczba gł.: 6

Filmografia

scenariusz

  • 2005-2006: Freddie
  • 2001-2004: Pokolenie mutantów (Mutant X)

obsada aktorska

  • 2007: Delgo jako Delgo (głos)
  • 2007: Happy Wkręt jako Rick (głos)
  • 2006: Brooklyn Rules
  • 2005-2006: Freddie (serial TV) jako Freddie
  • 2005: Robot Chicken (serial TV) jako Fred
  • 2005: Ryzykant (The Shooting Gallery) jako Jericho
  • 2004-2005: Boston Legal (serial TV) jako Donny
  • 2004: Scooby Doo 2: Potwory na gigancie (Scooby Doo 2: Monsters Unleashed) jako Fred 'Freddy' Jones
  • 2003: Kim Kolwiek: było, jest i będzie (Kim Possible: A Sitch in Time) jako Future Jim & Tim (głos)
  • 2002: Przyjaciele (Friends, serial TV) jako Sandy
  • 2002: Frasier (serial TV) jako Mike
  • 2002: Scooby-Doo jako Fred Jones
  • 2001: Bez pamięci (Head Over Heels) jako Jim Winston
  • 2001: Letnia przygoda (Summer Catch) jako Ryan Dunne
  • 2000: Tam gdzie ty (Down to You) jako Alfred Connelly
  • 2000: Dziewczyny i chłopaki (Boys and Girls) jako Ryan Walker
  • 1999: Królewski pieniądz (Money Kings)
  • 1999: Nieprzerwana akcja – Wing Commander (Wing Commander) jako Christopher 'Maverick' Blair
  • 1999: Cała ona (She's All That) jako Zach Siler
  • 1998: Vig jako Tony
  • 1998: Koszmar następnego lata (I Still Know What You Did Last Summer) jako Ray Bronson
  • 1997: Koszmar minionego lata (I Know What You Did Last Summer) jako Ray Bronson
  • 1997: Iskierka (Sparkler) jako Brad
  • 1997: Detention: The Siege at Johnson High jako Aaron Sullivan
  • 1997: Upiorne święto (The House of Yes) jako Anthony
  • 1996: Miłość z Marzeń (To Gillian on Her 37th Birthday) jako Joey Bost
  • 1996: Too Soon for Jeff jako Jeff
  • 1995: Family Matters (serial TV) jako Chuligan

producent wykonawczy

  • 2005-2006: Freddie
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy