Szukaj znanych osób

Gerard Christopher

Kategoria: Aktorzy Modele

Liczba wyświetleń: 3325
Ocena: brak ocen

Filmografia

filmy kinowe

  • 1999: Pierwszy maja (The First of May) jako Zack
  • 1994: Rebel Rousers
  • 1994: Trigger Fast jako Mark Counter
  • 1986: Campus '86 (Dangerously Close) jako Lang Bridges
  • 1985: Urwis w spódnicy (Tomboy) jako Randy Starr
  • 1984: Witamy w raju (Welcome to Paradise) jako Beau

filmy TV

  • 1994: Za honor i ojczyznę (Guns of Honor) jako Pułkownik Mark Counter
  • 1994: Bandzior, Bandzior! (Bandit: Bandit Bandit) jako Phony Bandit

seriale TV

  • 2002: Tajne akcje CIA (The Agency) jako przyjaciel
  • 1997-1998: Sunset Beach jako Carl Brock
  • 1995: Kobieta domu (Women of the House) jako Rick
  • 1994: Melrose Place jako Gregory
  • 1993: Jedwabne pończoszki (Silk Stalkings) jako Bobby
  • 1989-1992: Superboy jako Superboy/Clark Kent
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy