Szukaj znanych osób

Guillermo Pérez

Kategoria: Aktorzy Modele

Liczba wyświetleń: 3620
Ocena: brak ocen

Filmografia

filmy kinowe

  • 1999: Celoso

telenowele

  • 2005: Decisiones
  • 2004: Smak Twoich ust (Sabor a ti) jako Darío Antonetti
  • 2003: Żona Lorenza (La Mujer de Lorenzo) jako Lorenzo
  • 2001: Soledad jako Miguel Ángel Olivares
  • 2000: Barwy miłości (Hechizo de amor) jako Gabriel Salazar
  • 1999: Luisa Fernanda jako Rodolfo Arismendi
  • 1998: Niña mimada jako Vladimir Mogollón
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy