Szukaj znanych osób

Harland Williams

Harland Williams

Data urodzenia: 14 listopada 1962 r.

Kategoria: Aktorzy

Liczba wyświetleń: 1211
Ocena: brak ocen

Filmografia

aktor

  • Głupi i głupszy (1994, Dumb & Dumber) jako State trooper
  • Nagi peryskop (1996, Down Periscope) jako "Sonar" Lovacelli
  • Rakietą w kosmos (1997, RocketMan) jako Fred Z. Randall
  • Fakty i akty (1997, Wag the Dog) jako Pet Wrangler
  • Traszka Neda (1997-1998, Ned's Newt) jako Newton (głos)
  • Szczęście na smyczy (1998, Dog Park) jako Callum
  • Żółtodzioby (1998, Half Baked) jako Kenny Davis
  • Superstar (1999) jako Eric Slater
  • The Geena Davis Show (2000-2001) jako Alan
  • Jak ugryźć 10 milionów (2000, The Whole Nine Yards) jako Oficer Steve
  • Synowie Świętego Mikołaja (2001, Santa Claus Brothers) jako Daryl
  • Luźny gość (2001, Freddy Got Fingered) jako Darren
  • Gary & Mike (2001) jako Mike (głos)
  • Więzienie dla świrów (2002, Back by Midnight)
  • Fajna z niego babka (2002, Sorority Boys) jako Doofer
  • Family Tree (2003) jako Jake
  • Młodzi rajdowcy (2003, Kart Racer) jako Zee
  • Lucky 13 (2005) jako Bleckman
  • Roboty (2005, Robots) jako (głos)
  • Dzięki tobie, Winn-Dixie (2005, Because of Winn-Dixie) jako policjant
  • Pracownik miesiąca (2006, Employee of the Month) jako Russell
  • Hot Tamale (2006) jako Delegat
  • Surf School (2006) jako Rip
  • The Dukes of Hazzard: The Beginning (2007) jako Rosco P. Coltrane
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy