Szukaj znanych osób

Heather Locklear

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 6810
Ocena: liczba gł.: 1

Filmografia

  • Tales of the Unexpected (1979) jako Pat Ward
  • Dynastia (Dynasty, 1981-1989) jako Sammy Jo Dean Carrington
  • Twirl (1981) jako Cherie Sanders
  • The Return of the Beverly Hillbillies (1981) jako Heather
  • T.J. Hooker (1982-1986) jako Oficer Stacey (sezony 2- 5)
  • Podpalaczka (Firestarter, 1984) jako Vicky McGee
  • City Killer (1984) jako Andrea McKnight
  • T.J. Hooker: Blood Sport (1986) jako Stacy Sheridan
  • Rockendrolowa mama (Rock 'n' Roll Mom, 1988) jako Darcy X
  • Powrót potwora z bagien (The Return of Swamp Thing, 1989) jako Abby Arcane
  • Going Places (1990-1991) jako Alex Burton
  • Seks – skandal po amerykańsku (The Great American Sex Scandal, 1990) jako Rita Burwald
  • Dobra partia (Rich Men, Single Women, 1990) jako Tori
  • Jury Duty: The Comedy (1990) jako Rita Burwald
  • ABC TGIF (1990-2001) jako Alex
  • Zabójczy urok (Her Wicked Ways, 1991) jako Melody Shepherd
  • Dynastia: Pojednanie (Dynasty: The Reunion, 1991) jako Samantha Josephine
  • Jak zdobyć dużą forsę? (The Big Slice, 1991) jako Rita
  • Melrose Place (1992-1999) jako Amanda Woodward Blake Parezi McBride Burns (1993-1999)
  • Body Language (1992) jako Betsy
  • Spotkania na autostradzie (Highway Heartbreaker, 1992) jako Alex
  • Illusions (1992) jako Jan Sanderson
  • Podglądacz (Fade to black, 1993) jako Victoria
  • Świat Wayne'a 2 (Wayne's World 2, 1993) jako gra sama siebie
  • Teksański rozwód (Texas Justice, 1995) jako Priscilla Davis
  • Spin City (1996-2002) jako Caitlin Moore (1999-2002)
  • Muppets Tonight (1996-1998) jako ona sama (gościnnie)
  • Shattered Mind (1996) jako Suzy
  • Zmowa pierwszych żon (The First Wives Club, 1996) jako Żona Gila Griffina
  • KasaMowa (Money Talks, 1997) jako Grace Cipriani
  • Dwie kule (Double Tap, 1997) jako Katherine
  • Dziewczyny z wyższych sfer (Uptown Girls, 2003) jako Roma Schleine
  • Looney Tunes znowu w akcji (Looney Tunes: Back in Action, 2003) jako Dusty Tails
  • Once Around the Park (2003) jako Alex Wingfield
  • Port lotniczy LAX (LAX, 2004) jako Harley Random
  • Idealny facet (The Perfect Man, 2005) jako Jean Hamilton
  • Women of a Certain Age (2006) jako Barb
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy